Behov for ekstra lagringsplass

26 mars 2020
Elisabeth Novik Nielsen
Behov for ekstra lagringsplass

Det finnes mange grunner til at du plutselig har behov for en ekstra lagringsplass. Det kan gjerne være i sammenheng med at du har kjøpt deg en ny bolig eller hytte, og trenger å lagre noen eiendeler midlertidig. Du kan også ha behov for en ekstra lagringsplass om du er eier av en bedrift som driver egen nettbutikk.

Hvis du står foran en stressende flytteperiode er det greit å finne en snarlig lagerløsning. Dersom du skal flytte til utlandet eller på andre siden av landet kan det være lurt med en ekstra lagringsplass på ubestemt tid.

Du bør da undersøke priser på lagerhotell eller andre lagerordninger som er tilgjengelig nær deg. Dette gjør du enkelt ved å kontakte firmaer som tilbyr slike løsninger til privatpersoner. Det beste er om du finner en lagerordning som ligger i nærheten av der du bor eller har bedriftskontor.

Trygg og sikker lagring over tid

Et lagerhotell er en lagerordning som kan benyttes av både bedrifter og privatpersoner som behøver en ekstern lagringsplass. Dette er oppbevaring som egner seg dersom du behøver både kort- og langtidslagring. I utgangspunktet finnes det ikke begrensninger for hvor mye du kan lagre. Du kan også lagre tingene dine i en sikker container.

Det enkleste er derfor å undersøke hvilke muligheter som tilbys hos de lagertilbyderne som ligger i nærheten av deg. I tillegg til pris og lagringsplass bør du også vurdere om sikkerheten er god nok. Den lagerordningen som du velger bør også være godt nok temperert til å oppbevare eiendelene dine uten at det er risiko for fukt og frostskader.  

Mange nettbutikker benytter seg av lagerhotell i forbindelse med oppbevaring av varer som skal sendes ut til kunder. I noen tilfeller tilbys derfor også en logistikkordning der forefallende lagerarbeid også inngår i prisen. Noen lagerløsninger tilbyr derfor både lagermottak og utsendelse av varer inkludert i prisen.

 

Flere nyheter

04. april 2024

Verandadør