Dekorer barnerommet med fine wallstickers

26 juli 2019
Maria Laugesen
Dekorer barnerommet med fine wallstickers

Trenger barnerommet til å bli oppdatert å få et nytt look? Eller har du kanskje en liten på vei og holder på å innrede rommet til baby? Da kan du med fordel gå på utkikk etter noen wallstickers for å skape et levende, personlig og fargerikt rom til barna. Wallstickers er små klistremerker som kan festes direkte på veggen på langt de fleste overflater. De kan finnes i mange forskjellige størrelser og designs, så det er lett å finne noe som passer for deg og ditt hjem. Wallstickers kan både være tekst, små figurer, personer, dyr eller noe abstrakt. Noen er i fargerike designs, mens andre lages i sort/hvit. Det er helt opp til deg å velge hva du foretrekker til barnerommet.

Hos Sohu-Shop.no finner du et stort utvalg av wallstickers til barnerom. De er alle i høy kvalitet, og de er enkle å montere på veggen. I det brede sortimentet finner du noe for gutter og jenter i alle aldersgrupper, både til de helt små og de litt større barn. Det kan være enten søte og kjærlige tekster, koselige figurer, morsomme og fargerike designs, eller små figurer som kan fungere som fine detaljer på vegg eller møbler. 

For eksempel kan du finne wallstickers med motiver av sport – enten fotballspillere eller kule varianter med en ball i 3D-design. Det kan være søte dyr eller tegneseriefigurer, som barna kjenner og elsker fra tv-serier og filmer. Og så får du selvfølgelig et stort utvalg av wallstickers med transportmidler som biler, fly og lignende som alltid er en sikker vinner hos barna. Finn din favoritter på hjemmesiden i dag – eventuelt i fellesskap med barna, så de selv kan velge hva de best liker. Bruk de på barnerommet, og se selv hvor stor forskjell de små klistremerker kan ha på barnerommet for å gjøre det levende og spennende. 

Flere nyheter

04. april 2024

Verandadør