Få hjelp av din lokale kiropraktor

13 mai 2020
Maria Laugesen

Er du en av de mange nordmenn som sliter med smerter og problemer i muskler og ledd? Da kan det være at en kiropraktor er det riktige for deg. De er nemlig eksperter på muskel- og skjelettområdet, og her kan de tilby både undersøkelse, diagnostikk og behandling.

Det betyr at de kan hjelpe deg redusere smerter, oppnå bedre funksjon samt forbedre din generelle helse. 

Noen av de problemer som kiropraktoren ofte ser og behandler er smerter i rygg og nakke, hodepine og svimmelhet, litelser i nervesystemet, overbelastningstilstander og skader i muskler og sener, bekkenløsning og smerter under graviditet, slitasjegikt, tennis- og golfalbue samt mye mer.

Det er altså ikke kun smerter i korsryggen som din kiropraktor kan behandle, men en lang rekke andre problemer og litelser. 

Behandlingen vil avhenge av ditt problem, din øvrige helse og ikke minst dine personlige ønsker. Noen ganger vil det slik være spesifikk leddbehandling eller manipulasjon, mens det andre ganger primært vil bestå av behandling av muskler og sener.

Det kan også være at behandlingens viktigste del faktisk er rådgivning og veiledning om hvordan du selv kan behandle og forebygge problemet. Sammen med din kiropraktor vil du tilrettelegge et forløp som er spesifikt skreddersydd etter din individuelle situasjon, slik at du får det mest optimale ut av din behandling.

Så har du smerter, nedsatt funksjon eller en skade du vil ha vurdert, da kan du med fordel søke kiropraktisk behandling i Trondheim. Det gjelder uansett om det er snakk om en akutt skade eller en kronisk tilstand, samt om du er ung eller gammel. En kiropraktor tar nemlig imot alle typer pasienter, rett fra de helt små barn til deg som er +80 år.

Og uansett hvem du er og hva ditt problem er, kan du føle deg trygg på grunn av kiropraktorens bakgrunn og store viten på området.

Flere nyheter

04. april 2024

Verandadør