Har du låst deg ute?

20 august 2020
admin

Har du låst deg ute?

Noe mange har opplevd. Noe mange frykter. Noe ingen har lyst til å oppleve, hverken en gang eller igjen. det å gi nøkkelen til en venn eller nabo du stoler på kan være smart, ikke bare for å vanne planter mens du er på ferie, men kanskje har du akkurat har flyttet til et nytt sted og det ikke er en mulighet akkurat nå, blir det å ringe til en låsesmed den eneste løsningen. Så innmari irriterende!

Selv har jeg nøkler hoe noen naboer jeg kjenner, men før det har jeg låst meg ute uten at det var noen som hadde nøkler og det vil jeg aldri oppleve igjen! Jeg var heldig at det ikke var natt eller sen kveld, men hva gjør du hvis det skjer? Du må jo få hjelp, for det er ikke så smart å stå ute på gaten eller i oppgangen din midt på natta, både fordi det ikke er gøy og fordi det er litt skummelt. 

Vær forberedt

Det å få hjelp fort er viktig, særlig hvis du skal rekke noe. Jeg kjenner noen som låste seg ute rett før de skulle rekke et fly og bagasjen stod innelåst i leiligheten. Fantastisk! Det å begynne å google etter en låsesmed i Hole når man trenger det er ikke det man trenger i den situasjonen. Det å ha nummeret klart på telefonen, i tilfelle uhellet er ute, kan være akkurat det som redder ferien.

24-Timers vakttelefon

Hos låsesmeder vet de at uhell som å låse seg ute ikke akkurat forholder seg til kontortider. De vet at hvis du trenger en låsesmed i Hole kan det like gjerne være utenfor kontortider, som innenfor dem. Så har du øyeblikkelig behov for en låsesmed på kveldstid, natt eller helg så kan du heldigvis kontakte firmaer som Norlås på deres døgnbemannede vakttelefon. Heldigvis!

Flere nyheter

04. april 2024

Verandadør