Hvilke plagg skal jeg kjøpe nå?

04 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Det er ikke lett å vite hva man skal investere i når det er på tide å oppgradere garderoben. Her skal vi se litt nærmere å hvordan du skal tenke for å så mye som mulig ut av garderoben din, og velge de helt riktige plaggene som skal inn. 

Tenk helhet i garderoben din 

Når du skal rydde ut av garderoben din, som er lurt å gjøre en gang i mellom, så er det svært viktig at du bevarer en form for helhetlig overblikk. Det kan for eksempel være gjennom en overordnet stil eller fargepalett som du går etter. Da er det nemlig mye lettere å vite hva som bør bli og hva som det kanskje er på tide å kvitte seg med. Vi mennesker forandrer oss hele tiden, og selv om noe var yndlingsplagget for to år siden, betyr ikke at det trenger å være det for alltid. Det er bare viktig at vi gjør noe forsvarlig med de tingene vi kvitter oss med, og ikke kaster dem. Det kan for eksempel være å selge dem, eller gi det til noen som trenger dem. Det kan også være lurt å tenke på at man bør selge noe, hvis man skal kjøpe noe nytt. Men hva skal man kjøpe?

Velg med omhu 

Det er lurt å velge med omhu når man skal kjøpe noe nytt. En ting som ytterjakke dame er noe man bruker over nesten alle antrekk en hel årstid, kanskje flere, og derfor er det viktig å velge noe som passer inn i stilen din, og som også er av god kvalitet. Her kan det kanskje lønne seg å investere litt ekstra så du får akkurat det du er på jakt etter. Ytterjakker blir kanskje litt ekstra viktig når man bor i et kaldt land, for det blir noe av det man går mest med – derfor bør det tåle slitasje og eventuelle små skift i trender. 

Flere nyheter

04. april 2024

Verandadør