Hvorfor velger man kontinentalseng?

05 juli 2021
Johanne Larsen

Kontinentalsenger er blitt utrolig populære, og det er faktisk ikke så rart. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor dette er en av de aller mest populære sengetypene, og hvorfor du kanskje bør vurdere å skifte ut den gamle, slitte sengen med en lekker og høy kontinentalseng. 

Kontinentalseng er et sikkert kvalitetsvalg

Hva er det egentlig som gjør kontinentalsenger så spesielle, tenker du kanskje, men det skal vi forklare. En kontinentalseng er rett og slett en seng som består av hele tre madrasslag i stedet for et eller to. Det vil også si at det er en type seng som er laget for å støtte best mulig. Du tenker kanskje at det ikke er så spesielt, men alle lagene i sengen jobber faktisk sammen for å gi så god støtte som mulig. Det vil si at støtten allerede begynner i det nederste laget, og derfor ligger man uovertruffent godt i en kontinentalseng. Deretter har man fjærmadrassen som ofte er delt inn i det man kaller flere komfortsoner. Det er soner som er spesialdesignet for å gi støtte til ulike deler av kroppen, og dermed sørge for at du får støtte der du trenger det. Helt øverst er overmadrassen, og det er en madrass som gir enda litt ekstra støtte, i tillegg til at du kan velge et materiale som virker fuktavledende og avkjølende. 

En kontinentalseng er helt ideell for deg som har rygg- eller hofteplager, eller som sliter med å finne en komfortabel sovestilling. Da kan en kontinentalseng være helt perfekt, siden du får den støtten du trenger og dermed ligger mer komfortabelt. 

Kjøp en god kontinentalseng på Bedre Nætter og finn sengen som passer perfekt for deg og dine behov. Når du kjøper seng på nettet, er det mye større sannsynlighet for at du velger riktig fasthet, enn hvis du prøver sengen i butikk. Derfor kan du trygt kjøpe seng på nettet. 

Flere nyheter

04. april 2024

Verandadør