Kan man få tannregulering som voksen?

30 november 2022
Johanne Larsen

editorial

Et flott smil er noe de aller fleste mennesker verdsetter, og det har mye å si for hvordan vi – og utseendet våres blir oppfattet. Et smil er en viktig del av førsteinntrykket, og derfor er det kanskje mange som ergrer seg over at smilet kanskje ikke er så flott som man hadde ønsket. Men hva kan man gjøre med det som voksen? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Hvorfor tannregulering som voksen? 

tannregulering pris

Det er faktisk mange muligheter for deg som er voksen og gjerne vil få et flott(ere) smil. Det er nemlig sånn at tannregulering, som du helt sikkert husker mange hadde, eler kanskje til og med hadde selv, på ungdomsskolen eller videregående, er noe som man også kan få som voksen og dermed få korrigert smilet sitt. Dermed kan man få det flotte smilet man alltid har drømt om. Men tannregulering pris kan være en faktor som gjør at mange ikke tenker det er mulig. Heldigvis finnes det mange løsninger og muligheter på markedet, og hva du velger vil ha noe å si for prisen.

Hvilke muligheter finnes? 

Det er jo faktisk ikke sånn at tannregulering er utelukkende kosmetisk, det er også mange som får tannregulering først og fremst for å oppnå bedre tannhelse. Det er jo sånn at skjeve tenner, i tillegg til kanskje ikke å utgjøre det smilet man helst vil ha, også kan gjøre at det blir lettere å få hull, og bittfeil kan gi mange andre plager som kjevesmerter og spenningshodepine. Det finnes dog mange muligheter for tannregulering som ikke en gang synes, og det er veldig praktisk for deg som vil få rettet smilet, men gjøre det litt diskret. Det kan være med en usynlig skinne, for eksempel, eller en skinne som sitter bakpå tennene. Det er mange muligheter, men det er viktig at man finner en god reguleringstannlege.

 

Flere nyheter

04. april 2024

Verandadør