Ønsker du å bleke tennene?

03 desember 2020
admin

Ønsker du å bleke tennene?

Ønsker du deg at tennene dine skal skinne som en funklende, hvit rekke av perler? Da kan det være greit å ikke bare gå til tannlegen for å få bleket tennene, men også se på hvilke av vanene dine som du kan begynne å endre nå, før du bleker tennene. For det er mange ting vi spiser og drikker i hverdagen som påvirker fargen på tennene våre.

Kaffe, thé og andre drikker kan gi farge på tennene, og når man får tennene bleket av en tannlege er det ikke sånn at tennene på magisk vis ikke er utsatt for samme fare når man forsetter å spise og drikke som normalt. Så det er bra å være så forberedt man kan, sånn at man får mest mulig ut av blekingen man får gjort hos tannlegen.

Finn en bra tannlege

Når du skal finne noen til å gjøre jobben er det viktig å finne en bra tannlege. Jeg fikk bleket tennene mine hos Valentinlyst Tannlegekontor som er en tannlege i trondheim. Det var en god opplevelse synes jeg og jeg fikk god veiledning som gjorde at tennene mine så veldig fine ut veldig lenge. Det er absolutt verdt det hvis du har lyst på et litt hvitere smil.

Velg kvalitet over alt

Når det kommer til å bleke tennene finnes det mange, mange, mange produkter på nettet som man kan kjøpe, men hvor trygge de er kan man fortsatt sette store spørsmålstegn ved. For det emaljen på tennene det går ut over hvis det ikke er et bra produkt og emaljen kan vi ikke fiske hvis den blir skadet. Så det å skaffe seg en god tannlege i trondheim som kan ordne det for deg er kanskje litt dyrt, men når det kommer til helse er det ikke der vi skal gamble. Ikke hvis du spør meg!

Flere nyheter

04. april 2024

Verandadør