Sånn finner du din egen stil

Det er virkelig ikke bare lett å navigere i begrepet ‘egen stil’ eller personlig stil. For hva innebærer det egentlig, og hvordan finner man frem til den stilen som sier noe om hvem man er som person? Det skal vi se litt nærmere på nå. Det trenger nemlig ikke å være så vanskelig som du kanskje tror. 

Definer din referanseramme

Når du skal finne din helt egen stil, er noe av det første du må gjøre, å definere din referanseramme. Hva er det du liker? Hvilke farger liker du? Er det noen ting som har en spesiell betydning for deg, som fortjener en sentral plass i livet ditt – og som kan være en del av et estetisk uttrykk?

Kan ting som for eksempel film- eller musikksmak refereres til i stilen din? Er det noen teksturer som er veldig ‘deg’? Dette er spørsmål du kan stille deg selv når du skal definere din referanseramme og finne stilen din. Deretter er det svært viktig at man fokuserer på å kuratere, og sørger for å velge ut de tingene som rent faktisk fungerer sammen. 

Ikke bare klesstil

I dag er det ikke bare klesstilen som skal være personlig, hvordan vi bor skal også helst si noe om hvem vi er som mennesker. Det er mange veier å gå når det kommer til interiør, og det er ikke alltid så lett å bestemme seg for hvordan man skal gå frem for å innrede på en måte som sier noe om hvem man er. 

Man kan for eksempel lett oppgradere boligen ved å skifte ut ting som er blitt for gamle og slitte, og som kanskje ikke reflekterer ens personlige stil med. Det kan være alt fra møbler til mer strukturelle ting som dører. Det er heldigvis mulig å finne billige dører på nettet, så du kan finne akkurat det som passer inn hos nettopp deg. 

2 Replies to “Sånn finner du din egen stil”

  1. P dette bildet har rammene et st rre mellomrom, fordi bildeveggen er smalere i forhold til sofaen under. Bilde av @ameliesjobring. I dette trinnet har vi samlet forskjellige bildeveggsgeometrier under og trykt deres st rrelse for gj re det enklere finne et layout som passer ditt valgte sted i ditt hjem. Du kan ogs f et bilde av deg selv, det er regler som passer din egen stil. Ett godt tips er imidlertid starte fra en rett bunn eller topp, eller fra en st rre plakat i midten og plassere mindre plakater rundt den.

  2. The whole school thought I was going to star on Drake and Josh: In second grade, I told everyone that I was leaving school before next semester to move to Hollywood to play Megan’s cousin from Vermont on Drake and Josh. At first I just told my best friend, but then the whole school found out. I had people coming up to me and asking me for my autograph and a teacher even asked for a picture with me. When I showed up on the first day of school in third grade, I told everyone that the show was going off the air after the season finished (even though I had no knowledge of when it was ending), and so they wouldn’t need me. AND THE SHOW ENDED AFTER THAT SEASON AND EVERYONE BELIEVED ME UP UNTIL LIKE 6TH GRADE BUT NOW MY BEST FRIEND WILL NEVER LET ME FORGET ABOUT IT AND I’M SO ANGRY.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *