Sånn løser du en rubiks kube

31 august 2021
Johanne Larsen

Har du alltid hatt lyst til å prøve å løse en rubiks kube? Det er heldigvis noe de fleste kan få til med litt øvelse. Her skal vi se litt nærmere på hvordan, og hva som er så gøy og smart med Rubiks kuber. 

Lær deg hvordan du kan løse rubiks kube 

Internett er et fantastisk sted, spesielt for deg som vil lære deg noe nytt og utvikle ferdighetene dine. Det gjelder også for hjernen. Det er nemlig sånn at hjernen er som en muskel som krever at man hele tiden trener for den for å holde den ved like. Derfor er det lurt å trimme hjernen litt, for å booste ting som korttidshukommelse og logiske ferdigheter. Det er noe som en Rubiks kube også kan bidra med – det er nemlig super hjernetrim. For det er jo ikke sånn at man bare vrir på sidene i hytt og pine for å få den til å gå opp, nei man blir nødt til å tenke noen skritt frem og på hvordan den skal løses – faktisk litt på samme måte som med sjakk.

Derfor er det bra at det finnes mange guider og tutorials på nettet, som forteller deg hvordan du kan komme i gang med Rubiks kube, og hvordan du skal tenke for å klare å løse den. På mastercubestore.no finner du alt det du trenger av informasjon om kuben, og i tillegg kan du også finne mange forskjellige professorkuber og Rubiks kuber som du kan prøve deg på.

Det er nemlig et perfekt lite redskap som du kan ta med deg overalt og øve deg på – det krever ikke internett eller strøm, og blir dermed også den perfekte digitale pausen i en hektisk hverdag. Du kan øve deg på bussen eller når du kjeder deg – det er ingen begrensninger med en rubikskube. 

Flere nyheter

04. april 2024

Verandadør