Ting å huske på når du skal flytte

05 september 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er mange ting å huske på når man skal flytte – her skal vi se på noen gode tips så du kan komme godt på vei. 

Hva med alt avfallet? 

Når man skal flytte kan det rett og slett bli overveldende mye avfall. Det er også stort og helt andre typer avfall enn man kanskje tror. Det er jo sånn at man kan komme til å kaste noen ganske store ting når man skal flytte, og det er ting man ikke vanligvis kaster. Derfor er det viktig at du finner ut av akkurat hvor du skal kaste de forskjellige tingene og materialene, så de kan gjenvinnes. Det finnes gode systemer for container unloading som gjør at man kan gjenvinne avfall og sortere på nye og bedre måter. 

container

Kanskje på tide med en flyttebil? 

Det kommer liksom et tidspunkt i livet der man ikke lenger kan stole på at vennene hjelper en med å flytte. Det er nemlig en ting man gjør i ungdommen og studietiden, at man stoler på at vennene kommer for å bære når man skal flytte. Dermed har man helt gratis arbeidskraft, som i verste fall koster noen brus og en pizza.

Det er dog ikke noe man kan fortsette med hele livet, og hvis økonomien ellers er på plass, ja, så er det kanskje ikke sånn at vennene dine skylder deg etter den gangen du bar to esker ned fra 2. etasje for fem år siden. Da er det kanskje på tide med flyttebil – og flyttemenn? Det vil si at du rent faktisk slipper å bære, for det er det noen som gjør for deg. Det er mange som synes det er verdt pengene, med tanke på at man slipper noe av det som mange oppfatter som aller mest slitsomt når det kommer til å flytte. Det er bare å punge ut, men det er også lurt å se litt nærmere på ulike tilbud fra flyttebyråer, så du unngår å betale for mye. 

Flere nyheter

04. april 2024

Verandadør